Sport

Buffon, „ATAC” DUR la arbitru!!! Ce i-a transmis de a fost eliminat?!…

 

Gianluigi Buffon, portarul echipei Juventus Torino, s-a înfuriat la culme atunci când arbitrul englez Michael Oliver a dat penalty pentru Real Madrid în prelungiri, pe „Santiago Bernabeu”, decizie care i-a dus pe „galactici” în semifinalele Ligii Campionilor (vezi, aici: Champions League. Real Madrid și Bayern Munchen, în semifinale).

La finalul întâlnirii, Buffon a relatat: „Viața merge înainte. Sunt mândru de ce am realizat, de cum am jucat acum… Eram foarte aproape de fază la penalty, ca și arbitrul. Dacă ai cinismul de a da așa un penalty în minutul 93, atunci nu ești om, ești animal. Le-am spus tuturor celor de la Real Madrid că meritau să se califice, dar nu așa. Dacă n-ai personalitate, rămâi în tribună și mănâncă chipsuri cu iubita ta; Oliver are un tomberon în loc de suflet”.

Veteranul portar italian a încasat, pentru proteste, primul cartonaș roșu din carieră în Liga Campionilor, mărturisind că, foarte probabil, acesta a fost ultimul său meci în competiția elitelor.

Stoperul Georgio Chiellini a atras atenția la finalul confruntării, atunci când, îndreptându-se către vestiare, a făcut un semn evident înspre fotbaliștii Realului, părând că întreabă cât au plătit pentru această lovitură de la 11 metri.

Foto: AP


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare