Sport

Budescu vine lângă BRAȘOV! UPDATE. Deturnat…

 

UPDATE. Constantin Budescu a fost, astăzi, deturnat din drumul spre Sf. Gheorghe de către FC Voluntari. Mijlocașul a semnat un contract valabil până la finele sezonului, cu un salariu lunar de 12.000 de euro, potrivit Digi Sport.

…………………………………………………………………………………………………

Liber de contract după despărțirea de FCSB, Constantin Budescu are mai multe oferte, atât din țară, cât și din străinătate.

Până la urmă, talentatul mijlocaș pare, foarte probabil, că va ajunge la Sepsi Sf. Gheorghe.

„Discutăm cam de o săptămână. Sunt șanse mari ca mâine dimineață să semneze contractul. I-am trimis oferta. Știm că pentru play-off mai sunt mici șanse, însă ne poate ajuta să câștigăm Cupa României. Budescu e un jucător ce nu are nevoie de prezentare, are un talent fantastic, un jucător care oricând poate ajuta echipa. Sperăm să fie afirmativ răspunsul lui”, a declarat  Laszlo Dioszegi, acționarul principal al grupării covăsnene, pentru pentru GSP.ro.

„Nu negăm, 10.000 de euro este salariul maxim la noi. Atât putem, chiar dacă se pare puțin ciudat. Dacă la vară prelungim contractul, atunci discutăm cu alte condiții. În momentul de față, pentru cele cinci luni, spun că așa este bine pentru ambele părți”, a completat Dioszegi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare