Sport

BRAŞOVUL va avea PATRU echipe în Liga 3

 

Braşovul va avea patru echipe în viitorul sezon al Ligii 3. După ACS SR Municipal Braşov, Corona Braşov şi Olimpic Cetate Râşnov, ACS Kids Tâmpa Brașov a anunţat pe pagina oficială că Federaţia Română de Fotbal a aprobat cererea clubului de la poalele Tâmpei de a înscrie o echipă în cel de-al treilea eşalon.

„O echipă de seniori este un pas firesc și necesar pentru proiectul nostru. Avem deja baza piramidei, alcătuită din grupe de formare, grupe intermediare și grupe de elită, iar acum era timpul să trecem la nivelul următor, o echipă în care să poată să evolueze juniorii din academia noastră. Vom avea un cadru complet, astfel că orice copil ca dorește o carieră în fotbal să poată beneficia de cele mai bune șanse pentru a reuși. Este un efort foarte mare din partea noastră, ca și club. Dar am luat această decizie tocmai pentru a pune încă o cărămidă la relansarea fotbalului brașovean. Dorința noastră este să formăm o echipă cu jucători din academia proprie și cu câteva inserții de fotbaliști brașoveni cu experiență. Iar, în cel mai scurt timp, să ne bazăm în totalitate pe jucători crescuți de noi. Știm că ne propunem un lucru foarte ambițios și dificil de realizat, dar avem oamenii potriviți pentru a reuși”, a declarat președintele ACS Kids Tâmpa Brașov, Adrian Zahariea.

„Ne bucurăm enorm că a fost aprobată cererea noastră de a înscrie o echipă de seniori în Liga a 3-a. Este un pas înainte în proiectul ACS Kids Tâmpa. Participarea în viitorul sezon de Liga a 3-a reprezintă o provocare foarte mare pentru noi, dar suntem siguri că vom face o figură frumoasă și vom reprezenta Brașovul cu mândrie. Știm că vom avea parte de un debut dificil, pentru că vom folosi jucători de 16, 17 și 18 ani, încă necopți pentru un astfel de nivel, dar avem încredere că, odată cu trecerea timpului, vor căpăta experiență și vor avea șanse mari de a-și face o carieră cu care să ne mândrim. Pas cu pas încercăm să devenim mai profesioniști, mai implicați, mai buni în tot ceea ce facem. Nu suntem perfecți dar tindem spre acest deziderat. Echipa de seniori va fi cu siguranță cea mai mare provocare de până acum, dar suntem determinați să reușim. Continuăm, ghidându-ne după aceleași principii ca până acum – Fotbal spectacol”, a precizat şi Nicu Văduva, managerul general al ACS Kids Tâmpa Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare