Sport

BRAŞOVUL, SĂRIT DIN SCHEMĂ?!… Se doreşte organizarea Mondialului de hochei, Divizia I, Grupa A, la Bucureşti!!!

 

Alexandru Hălăucă, preşedintele Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, a declarat pentru Agerpres: „Eu am depus candidatura pentru organizarea Campionatul Mondial, Divizia I, Grupa A în care am intrat acum, pentru organizarea în Bucureşti. Va fi în sezonul viitor, în aprilie 2020. Datele exacte vor fi stabilite la congresul din 22-27 mai, de la Bratislava. Acum se va vota în cadrul congresului din mai şi am speranţa că vom obţine această organizare, dar depinde foarte mult de construcţia patinoarului. Dosarul este depus oficial la federaţia internaţională”.

La momentul actual, Bucureştiul nu dispune de un patinoar cu dotările necesare pentru organizarea unei competiţii importante, grupările din Capitală disputându-şi meciurile de pe teren propriu contând pentru diverse întreceri fie la Braşov, fie în Ţinutul Secuiesc.

Reamintim că Bucureştiul a primit organizarea Campionatelor Europene de gimnastică în 2017, dar cum Sala Polivalentă mult promisă de autorităţi n-a fost finalizată (şi acum e în stadiu de proiect…) la termen, evenimentul a fost mutat de oficialităţile române la Cluj.

Poate că, pe modelul anterior prezentat, Mondialul de hochei se va desfăşura până la urmă la… Braşov.

CITEŞTE ŞI: C.M. HOCHEI PE GHEAȚĂ. „Tricolorii” au scris ISTORIE în Estonia. România, din nou în LUMEA BUNĂ a hocheiului mondial


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare