Sport

BRAŞOVUL, remarcat de stranierul cu cele mai multe meciuri jucate în Liga 1!!!

 

Japonezul Takayuki Seto (ultimul din fotografie) este stanierul care a bifat cele mai multe partide disputate în Liga 1, 263, înscriind 25 de goluri. El a activat 9 ani în România, la Astra Giurgiu, echipă cu care a devenit campion, după ce jucase şi în al treilea eşalon al fotbalului românesc. Actualmente, el evoluează în ţara natală, la formaţia de ligă secundă Ventforet Kofu.

Într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor, Takayuki Seto a declarat printre altele: „Am vizitat mai multe orașe din România, mi-a plăcut în București sau la Constanța. Dar cel mai mult mi-a plăcut la Brașov, un oraș frumos, cu un peisaj superb”.

De asemenea, el a menţionat că în oraşul unde s-a născut, Nagoya, există un restaurant românesc, care se numeşte sugestiv… „Sarmale”.

Întregul interviu îl puteţi citi aici: http://premium.gsp.ro/premium/interviu/interviu-exclusiv-jucatorul-strain-cu-cele-mai-multe-meciuri-in-liga-1-face-dezvaluiri-incredibile-am-baut-tuica-si-m-am-dus-mort-de-beat-la-antrenament-548481.html


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare