Sport

BRAȘOVUL, în L’Equipe! Prezentarea ultimului transfer al „lupilor”…

 
Transferul fundașului internațional francez Olivier Dame-Malka la echipa de hochei pe gheață Corona Brașov (CORONA BRAŞOV. CE LOVITURĂ! Transfer de 5 stele în haita „lupilor”) a fost mediatizat și de prestigioasa publicație franceză L’Equipe.
 
S-a specificat că respectivul hocheist va evolua în sezonul viitor în liga româno-ungară (Erste Liga) pentru clubul din Brașov, care a încheiat sezonul regulat de anul trecut pe locul 3.
 
Despre Olivier Dame-Malka (1,79 m; 91 kg) s-a relatat că a avut un sezon reușit la formația din Nice (31 de puncte în 42 de meciuri) în Ligue Magnus și că bifează o nouă destinație, după ce a trecut prin Florida, Grenoble și Banska Bystrica, în Slovacia.
 
În finalul respectivului articol din L’Equipe apare și un comentariu al unui fan al grupării de hochei din Nice: „Românii plătesc mai bine; starea financiară a clubului nostru suferă, din cauza schimbărilor efectuate și a impozitelor… Este un record mondial!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare