Sport

Braşovul, în competiție cu Tallin, pentru găzduirea Campionatul Mondial de hochei U20

 

O delegaţie a Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă care va participa zilele viitoare la Congresul Federației Internaționale de Hochei pe Gheață (IIHF) va susține candidatura Braşovului pentru desfăşurarea la noi a unora dintre competițiile din cadrul Campionatului Mondial de hochei U20.

Braşovul ar putea găzdui meciurile din Divizia II, Grupa A, fiind la concurenţă cu Tallinn, capitala Estoniei.

„Mă bucur că Braşovul este din nou în atenţia sportului mondial şi sper ca IIHF să decidă ca în luna decembrie să avem pe Patinoarul Olimpic meciurile din grupa A, divizia II, a Campionatului Mondial U20. Având în vedere raportul final extrem de bun de după organizarea la Braşov a Campionatului Mondial U18, consider că Braşovul are capacitatea de a organiza o astfel de competiţie şi sper ca acest lucru să conteze şi în alegerea pe care o vor face oficialii IIHF”, a declarat primarul George Scripcaru.

Congresul anual 2016 al IIHF va avea loc la Moscova, în perioada 19 – 21 mai, şi are drept scop stabilirea celor mai multe dintre detaliile meciurilor din cadrul Campionatului Mondial şi al calificărilor pentru Olimpiadă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare