Sport

BRAŞOVUL, din nou pe prima scenă a voleiului românesc

 

Braşvovul va reveni pe prima scenă a voleiului braşovean, una pe care în trecut a avut rezultate excelente.

CSU Braşov va lua startul în noul sezon al Diviziei A, managerul echipei, Iulian Stoian, punctând: „Federaţia Română de Volei a anunțat echipele din Divizia B că mai există un loc în primul eşalon și, dacă cineva dorește, poate să se înscrie direct in Divizia A. CSU Brașov și-a exprimat dorința de a evolua în prima ligă de volei a Campionatului Național. Suntem o echipă de amatori, deoarece toți băieții lucrează ziua, iar seara vin la antrenamente. Vreau să spun că acești băieți merită toată admirația pentru efortul pe care îl fac. Obiectivul pe care ni l-am propus este menținerea în prima divizie. Stim că ne va fi greu, dar sperăm, prin implicarea unor sponsori sau a autorităților locale, să putem face face câteva transferuri pentru a ne îndeplini obiectivul. Campionatul se pare că va începe spre finalul lunii octombrie și se va desfășura în sistemul turneu de 3 echipe la fiecare echipă. Așteptăm decizia finală a FR de Volei. Așteptăm cât mai mulți oameni de sport să vină alături de noi și să susțină această echipă de volei, deoarece acest sport este unul de tradiție în Brașov și ar fi păcat acum, când a revenit după 16 ani în eșalonul de elită, să nu avem continuitate și să ducem acest sport acolo unde altădată ne băteam de la egal la egal cu marile forțe din România”.

Lotul echipei CSU Braşov: Bogdan Preda, Andrei Bălhăceanu, Andrei Niţu, Victor Tîrcavu, Giani Albu, Radu Damian, Silviu Braic, Petre Marinescu, Gabriel Bulmez, Eugeniu Băcioi, Ruben Rusu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] la 39 de ani. Doru Ghimeș era originar din Constanţa și a fost unul dintre cei mai talentați voleibalişti ai generaţiei sale. În voleiul de plajă, Ghimeș a cucerit de mai multe ori titlul naţional, […]

Back to top button