Sport

BRAȘOVUL are un vicecampion național la badminton

  • badminton1.jpg
 

Legitimat la ACS Transilvania Brașov, Maxim Iacob a cucerit medalia de argint la categoria U9 a Campionateluli Național de badminton. Cu doi ani mai mic decât restul competitorilor, David Fitcu a reușit să iasă din grupe la această categorie.

„Badmintonul brașovean renaște. În urmă cu doi ani, Alpar Miloș și David Negoiță reușeau, după mult timp, să câștige locul trei la categoria U13 a Campionatul Național, la proba de dublu băieți, un rezultat care a venit după o pauză destul de mare pentru orașul nostru în această disciplină. Acum, la Campionatul Național de la Tg. Mureș, Maxim Iacob a devenit vicecampion național la U9, iar David Fitcu, având doar șapte ani, a reușit să iasă din grupe și să se califice în sferturile de finală. Prestațiile celor doi redau speranța și celorlalți copii care se pregătesc în cadrul clubului nostru, urmând ca în viitorul apropiat să ne reprezinte în concursurile naționale și de ce nu și mai departe. Sperăm că cei doi vor fi urmați și alți sportivi brașoveni”, a declarat Dan Stegaru, antrenorul secției de badminton de la ACS Transilvania Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare