Sport

BRAȘOVUL are și fotbal feminin. Colțea 1920, victorie în primul tur al Cupei României

 

Brașovul a apărut pe harta fotbalului feminin românesc. Colțea 1920, echipă care va juca și în Liga 3, a debutat cu o victorie în Cupa României.

Formația de la poalele Tâmpei a dispus în primul tur al competiției de FCM Târgoviște, 3-0, toate golurile fiind marcate de Alexandra Marcu.

„Un moment superb. Sunt fericită mai ales pentru fete care au ales să practice acest sport la nivel de senioare iar acum li s-a îndeplinit visul. Vreau să mulțumesc conducerii clubului care a fost alături de noi și tuturor celor care au fost prezenți la teren. Suntem o echipă nouă, foarte tânără care va continua să muncească. Avem un singur obiectiv, să ne bucurăm de fotbal”, a declarat antrenoarea Rodica Petrișor.

În turul al doilea, Colțea ar putea întâlni o echipă din Liga 1, tragerea la sorți fiind programată săptămâna viitoare la sediul FRF.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare