Sport

Brașovul are o echipă în finala Campionatului Național de junioare 2 la handbal / Victorie la scor

Brașovul are o echipă în finala Campionatului Național de junioare 2 la handbal.

A fost o semifinală brașoveană, astăzi, la turneul final de la Bistrița. În urmă cu puțin timp, Corona Brașov a învins-o pe ACS Transilvania cu scorul de 47-30 (18-13) și s-a calificat în ultimul act al competiției. De la câștigătoare, cele mai multe goluri au fost marcate de Ana Maria Șerban – 10, Luana Maria Iliescu – 8 și Antonia Maria Mosoiu – 8. Din tabăra adversă, Ana Vasile a avut cele mai multe reușite – 5.

Brașovul are o echipă în finala Campionatului Național de junioare 2 la handbal

În ultimul act, mâine, Corona Brașov se va confrunta cu Gloria Bistrița, care a dispus astăzi de CSM București cu 31-28. În finala mică se vor întâlni ACS Transilvania Brașov și CSM București.

În altă ordine de idei, referitor la golul necontabilizat al celor de la ACS Transilvania în semifinala cu Gloria Bistrița, handbalmania.ro a revenit cu precizări: „Conform prevederilor regulamentare, observatorul poate întrerupe jocul pentru a informa arbitrii despre o decizie posibilă la comiterea unei abateri, așa cum s-a întâmplat la Bistrița. Cum oprirea jocului a dus la întreruperea unei șanse clare de gol, partida s-a reluat cu o aruncare de la 7 metri. De asemenea, regulamentul prevede că, chiar dacă arbitrii nu realizează imediat că jocul este întrerupt, orice acțiune desfășurată pe teren, după semnalul de întrerupere, este anulată. Ca atare, nu a fost vorba de niciun gol neînscris în raportul de joc”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button