Sport

BRAȘOVUL a găzduit unul dintre turneele Festivalului Național de minihandbal

 

La finalul săptămânii trecute, ACS Kids Tâmpa a găzduit, la Brașov, unul dintre cele turnee ale Festivalului Național de minihandbal (fete), competiție organizată de Federația Română de Handbal și destinată categoriei de juniori V.

43 de echipe au fost prezente la competiția care s-a desfășurat conform regulamentului de minihandbal: teren redus, număr de jucători – 4+1, semicerc cu raza de 5 metri, timp efectiv de joc – 4 reprize de 10 min. Tot conform regulamentului, la această categorie de vârstă nu s-a întocmit clasament.

„Nu a fost ușor să ne implicăm în organizarea unuia dintre cele trei turnee, ba chiar cel mai mare. Mai mult, în dimineața primei zile a festivalului am aflat că nu putem folosi una dintre sălile trecute în program, o piedică pe care nu ne gândeam că va trebui vreodată să o întâmpinăm. Dar cu eforturi susținute, la final suntem satisfăcuți și bucuroși că toți oamenii veniți din țară, și nu au fost puțini, ținânnd cont de cele peste 40 de echipe participante, s-au arătat mulțumiți. Au fost jocuri frumoase, s-a aplaudat la scenă deschisă, o bună propagandă făcută handbalului între copii și nu numai între ei”, a spus Gabriela Văduva, reprezentant al ACS Kids Tâmpa Brașov.

Celelalte două turnee au avut loc la Plopeni și Băile Herculane.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare