Sport

BRAŞOVEANUL Tamaş, ca şi dat afară!!! Are demon şi păsărele!!!…

 

Reacţiile după escapada bahică a lui Gabi Tamaş, alături de prietenul Marius Niculae, în centrul vechi al Bucureştiului, la începutul săptămânii, se ţin lanţ.

Astăzi, la Digi Sport, Gigi Becali, şeful Stelei, a lăsat să se înţeleagă că fotbalistul va fi dat afară de la echipă: „Cum să fie iertat Tamaș? Nu e doar problema cu băutul. Lasă omul să bea cât vrea el, e în timpul liber. Sunt altele mai grave, pe care nu le știți voi… Pai dacă nu mai vii nici la antrenament sau vii când vrei tu? Nu se poate așa ceva la Steaua, nu este normal. Trebuie să știe, să se învețe minte. Am ascuns și a făcut mai mult… A zis că merge la biserică. Diavolul are atâta putere, încât poate să distrugă lumea cu un singur deget. El are demon de băutură. Nu pot să spun ce o să fac, o să vedeți. Eu știu ce o să fac”.

La rându-i, antrenorul Laurenţiu Reghecampf pare să aibă încă încredere în fotbalistul născut la Braşov, subliniind: „Fiecare om mai are păsăricile lui… hai nu păsărici, păsărele, toți oamenii au probleme când ajung acasă. Gabi Tamaș e persoană publică și de aia se văd la el. E un băiat incredibil! Nu am ce să îi reproșez când intră pe teren”.

Foto: Digi Sport

CITEŞTE ŞI: Brașoveanul Tamaș a COMIS-O iar!!! Chef până dimineața în centrul vechi al Bucureștiului!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare