Sport

Brașoveanul Raul Flore, LOCUL 17 la Europenele de biatlon juniori!!! 4 români – calificați pentru probele de pursuit!!!

 

UPDATE. În proba masculină de pursuit de astăzi, Raul Flore a ocupat locul 21, câștigător fiind tot rusul Igor Malinovskii. Marian Colțea a sosit al 41-lea, iar Florin Cătălin Buta, al 50-lea.

 

Sâmbătă, la Pokljuka, în Slovenia, s-au desfășurat probele de sprint din cadrul Campionatului European de biatlon pentru juniori.

La masculin, pe distanța de 10 kilometri, a câștigat rusul Igor Malinovskii (30.10.1 – 1 tură de penalizare). Brașoveanul Raul Flore (foto), legitimat la CSA Steaua – Centrul de Sporturi de Iarnă Predeal, a obținut cel mai bun loc dintre „tricolori”, 17, la 1.42.9 distanță de lider.

Dintre români, pentru întrecerea de pursuit de astăzi s-au mai calificat: George Colțea, locul 26, și Florin Cătălin Buta, locul 53.

120 de concurenți au terminat întrecerea.

Cursa feminină de 7.5 kilometri i-a revenit rusoaicei Valeria Vasnetcova – 25.12.2 (1). O singură româncă a intrat în top 60, care asigură prezența la pursuit, Enikö Marton fiind a 32-a, la 2.52.8 de învingătoare. 102 sportive au fost clasate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare