Sport

Braşoveanul Puchianu, NOI PUNCTE în Cupa Mondială!!!

  • puchianu_4.jpg
 

Cornel Puchianu, biatlonist legitimat la CSAMB Predeal şi antrenat de Vasile Gheorghe, s-a evidenţiat şi astăzi în cursa masculină de sprint (10 kilometri) din cadrul etapei de Cupă Mondială de la Pokljuka (Slovenia).

El a terminat întrecerea pe locul 34 (primii 40 de sportivi clasaţi punctează în Cupa Mondială de biatlon), calificându-se, astfel, şi pentru proba de pursuit.

Cu un tur de penalizare, Puchianu a sosit la o diferenţă de 1.31.9 minute de învingător, francezul Martin Fourcade – 23.11.7 (0). Podiumul a fost completat cu Johannes Thingnes Boe (Norvegia) şi rusul Anton Shipulin.

Reamintim că săptămâna trecută, în cursa individuală de 20 de kilometri de la Ostersund, de asemenea contând pentru Cupa Mondială, Cornel Puchianu a ocupat locul 14.

În clasamentul general al Cupei Mondiale, Puchianu se află pe locurile 38-39, la egalitate de puncte, 34, cu germanul Florian Graf. Martin Fourcade este lider, cu 228 p.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare