Sport

Brașoveanul Puchianu, cursă EXCELENTĂ la Mondiale!!!

 

Ieri, la Oslo – Holmenkollen, s-au disputat cursele de sprint contând pentru Campionatele Mondiale de biatlon ale seniorilor.

După 10 kilometri, la masculin, victoria i-a revenit francezului Martin Fourcade – 25.35.4 (0). Pe locul secund s-a clasat veteranul norvegian Ole Einar Björndalen, care la finele acestei competiții își va anunța retragerea, podiumul fiind completat cu ucraineanul Serghei Semenov.

Trăgând fără greșeală în poligon și schiind la un nivel înalt, biatlonistul brașovean Cornel Puchianu (CSAMB Predeal – antrenor Vasile Gheorghe) s-a clasat pe locul 26, la 1.29.4 minute de lider, handicap cu care va pleca astăzi în cursa de pursuit.

Ceilalți doi români prezenți la start, George Buta și Remus Faur, au ocupat locurile 70 și 81.

În proba similară feminină de 7.5 km, pe locul 1 s-a situat norvegianca Tiril Eckhoff – 21.10.8 (0). „Argintul” a fost adjudecat de Marie Dorin Habert (Franța), pe trei sosind Laura Dahlmeier (Germania).

Harghiteanca Eva Tofalvi a prins in extremis pursuitul de astăzi, terminând a 57-a întrecerea, la 2.23.4 (2) de învingătoare. Luminința Pișcoran a ocupat locul 72, iar Ioana Cârstea a fost a 93-a.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
3 luni în urmă

[…] cursa de sprint de la Martell-Val Martello, Cornel Puchianu s-a clasat pe locul 10, din 100 de concurenți, la 1.29.5 minute de câștigător. Apoi, la […]

Back to top button