Sport

Braşoveanul Pepene, REMARCAT în Cupa Mondială de schi fond!!!

Biatlonista Eva Tofalvi a revenit în circuitul interanţional

 

La Davos, în Elveţia, s-a disputat ieri cursa masculină de 30 de kilometri în stilul liber contând pentru Cupa Mondială de schi fond.

Sportivul braşovean Paul Constantin Pepene, legitimat la CS Dinamo şi pregătit de Daniel Borca, a reuşit o nouă clasare în puncte. A terminat întrecerea pe locul 26, la 2.52.1 minute distanţă de câştigător, norvegianul Martin Jonsrud Sundby. Pe a doua poziţie s-a clasat un alt norvegian, Anders Glöersen, ultima treaptă a podiumului aparţinându-i finlandezului Mati Heikkinen.

77 de fondişti au terminat proba.

În clasamentul general al Cupei Mondiale, Paul Pepene se află pe locurile 72-76, cu 7 puncte acumulate, Sundby (450 p) fiind lider autoritar.

Trecând la biatlon, Cornel Puchianu (CSAMB Predeal) n-a mai repetat, la Pokljuka, evoluţia bună de la sprint, încheind pursuitul de ieri pe locul 58. Francezul Martin Fourcade a învins din nou.

În sprintul feminin din staţiunea slovenă, Eva Tofalvi a revenit în circuitul Cupei Mondiale, după ce a fost absolvită de acuzaţiile de dopaj cu meldonium. Veterana din Harghita a ocupat locul 46, calificându-se pentru pursuitul de sâmbătă, unde n-a luat startul. Germanca Laura Dahlmeier s-a impus în ambele curse.

CITEŞTE ŞI: Braşoveanul Puchianu, NOI PUNCTE în Cupa Mondială!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare