Sport

Brașoveanul Paraschiv – debut fericit în Spania / Ghinion pentru Isăilă

Brașoveanul Paraschiv a intrat pe finalul partidei susținute de Real Oviedo, în deplasare, sâmbătă, în liga secundă spaniolă la fotbal.

Daniel Paraschiv a fost introdus în joc în minutul 82, Oviedo câștigând în fața celor de la Deportivo La Coruńa cu scorul de 1-0, grație reușitei lui Alberto del Moral din minutul 5.

Se știe, brașoveanul Paraschiv este pe lista lărgită a selecționerului Mircea Lucescu pentru primele meciuri ale României din noua ediție a Ligii Naționilor – Detalii, AICI.

Ghinion pentru Isăilă

Pe de altă parte, antrenorul brașovean Daniel Isăilă a fost lovit de ghinion cu Khorfakkan, noua sa echipă, în optimile de finală ale Cupei Ligii Emiratelor Arabe Unite. El a pierdut pe teren propriu, în prima manșă, în fața celor de la Al-Sharjah, unde tehnician este Cosmin Olăroiu, cu scorul de 0-1, golul fiind marcat de O. Camara în minutul 90+5.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button