Sport

Brașoveanul Olaianos, REPLICĂ pentru cei ce l-au făcut „agent electoral”: „Da, sunt fan Hagi”!

 

Comentatorul TVR a fost acuzat că ar fi „agent electoral” după discursul avut aseară, la finele meciului România – Danemarca, în care a spus răspicat că dorește schimbarea conducerii FRF cu oameni din „Generația de Aur”.

El a explicat astăzi că declarația sa a fost… premeditată, începând s-o compună chiar de la pauza disputei de pe „Cluj Arena”.

„A vorbit suporterul din mine! Dragostea de echipa națională nu se negociază. Și, da, sunt fan Hagi! Celor care îl înjură pe Hagi le transmit să prindă fericirea din noaptea în care România a bătut Argentina, în 1994”, a relatat Marian Olaianos pentru Libertatea, susținând de asemenea: „Nouă, celor de la Departamentul Sport din TVR, nu ne-a dat nimeni indicații despre ce și cum să spunem în timpul comentariului. În plus, TVR nu depinde de FRF, drepturile TV le cumpărăm din altă parte, iar chestiunile economice dintre instituții nu se reglează editorial”.

În mod normal, „dacă nu se întâmplă ceva deosebit” – după cum a subliniat potrivit sursei citate, el va comenta partida Polonia – România, de la Varșovia, din 10 iunie, contând pentru grupa E a preliminariilor Campionatului Mondial din Rusia – 2018.

CITEȘTE ȘI: Un comentator BRAȘOVEAN de la TVR i-a „DESFIINȚAT” pe Burleanu & Co.!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare