Sport

BRAȘOVEANUL Octavian Ciovică, victorios la Trofeul Râșnov

  • octavianciovica1.jpg
  • masina-ciovica.jpg

Sezonul de viteză în coastă din 2022 a început cu dreptul pentru pilotul brașovean Octavian Ciovică, acesta reușind să se impună în ambele manșe de concurs de la Trofeul Râșnov, la volanul modelului său, un Radical SR8 (foto 2).

De altfel, Ciovică și-a adjudecat și titlul de „King of The Hill”, oferit pilotului cu cel mai bun timp de urcare, brașoveanul oprind cronometrul la 1:55,911.

După o bătălie frumoasă cu Costel Cășuneanu în prima zi de concurs, unde ploaia l-a pus în avantaj pe băcăuan și al său Škoda Fabia R5, brașoveanul Ciovică a avut ultimul cuvânt de spus la finalul primei etape de viteză în coastă, acesta reușind un timp cumulat de 3:51,827 cu 4,9 secunde mai puțin decât Costel Cășuneanu, respectiv cu 6,4 secunde mai puțin decât mangaliotul Emil Ghinea.

La categoria 1, câștig de cauză a avut Costel Cășuneanu, care a fost urmat pe podium de către Bogdan Rusea și Mihai Manole, în această ordine, în timp ce la categoria 2, victoria i-a revenit aceluiași Octavian Ciovică, urmat de Emil Ghinea și Botond Szabó.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button