Sport

Brașoveanul Marius Constantin a semnat / Ce obiectiv are noua sa echipă

Brașoveanul Marius Constantin a semnat.

Fundașul central în vârstă de 39 de ani este gata de o nouă provocare fotbalistică, deși n-a mai jucat din vara anului trecut, după plecarea de la FC Argeș.

Brașoveanul Marius Constantin a semnat

Jucătorul vrea s-o ajute pe Ceahlăul Piatra Neamț în tentativa sa de a promova în Superligă la finalul sezonului.

„Marius Constantin este un fotbalist în care eu am încredere. L-am antrenat și la Târgu Mureș, și la Mediaș. Este o variantă pentru noi. Eu, în viziunea mea, cred că încă ne-ar putea ajuta prin experiența lui, prin valoarea lui, peste că are peste 300 de jocuri în Liga 1. E drept că are o vârstă, dar cred că pentru Liga 2 ne poate ajuta cu experiența sa. Puterea lui de a comunica, de a deveni un fel de lider al apărării, ne-a lipsit în prima parte a campionatului”, a declarat Cristian Pustai, antrenorul echipei Ceahlăul Piatra Neamț, la postul local Monitor TV.

Ceahlăul Piatra Neamț are 22 de puncte în 15 etape jucate din Liga 2, fiind pe locul 9 în clasament. Are, însă, șanse de a accede în play-off, întrucât se află la doar un punct de locul 6. Și mai sunt patru etape de disputat din sezonul regulat.

Gruparea nemțeană se află, începând de astăzi, în cantonament în Antalya. Pe 1 februarie, „galben-negrii” vor juca primul amical din Turcia, contra germanilor de la FC 08 Homburg. A doua zi va fi duelul de 120 de minute (2 reprize a câte 60 minute fiecare) cu austriecii de la Rapid II Viena. Rămâne să se stabilească adversari pentru 4 și 6 februarie, urmând ca pe 9 februarie să fie testul cu CSM Reșița.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare