Sport

Brașoveanul Laszlo Balint încearcă să o readucă pe UTA în prima ligă

 

Noul sezon al Ligii 2 va debuta în week-end, la start fiind multe echipe de tradiție, lupta pentru promovare anunțându-se una palpitantă.

UTA este una dintre formațiile cu nume, formația arădeană fiind antrenată de brașoveanul Laszlo Balint. Tot acolo va evolua un fost „stegar”, portarul Florin Iacob.

„Discuțiile cu UTA au început încă din primăvară, pe când eram la Metaloglobus, dar am preferat să îmi duc la sfârșit munca de acolo. E clar că a fost și un aspect sufletesc în decizia mea. Am jucat la UTA, știu ce înseamnă această echipă pentru oraș, pentru suporteri. Este și faptul că se construiește stadionul nou, pe care sunt convins că vom juca în acest sezon, chiar dacă momentan există o amânare. Probabil că în acest sezon de Liga 2 vor fi multe meciuri peste nivelul Ligii 1. Sunt multe echipe de tradiție ale fotbalului românesc, cu suporteri, cu istorie în spate. Cred că va fi cel mai greu sezon din istoria Ligii 2 și, cu siguranță, cel mai frumos. Multe echipe se vor lupta pentru promovare. Noi, la UTA, vrem să construim o echipă puterică. Avem mulți jucători noi, vom suferi la omogenitate, la relații de joc și vom avea și un program foarte greu. Începem cu o echipă venită din Liga 1, Dunărea Călărași, apoi urmează Petrolul, e complicat. Important este că ne-am pregătit foarte bine. Sumt mulțumit de modul în care au răspuns băieții și de modul cum au perceput mesajul meu. Vom lua fiecare meci în parte. Normal că ne dorim să fim în plutonul fruntaș și dacă ne vom afla acolo nu ne vom da la o parte. UTA este o echipă importantă, cu istorie, cu emblemă, a fotbalului românesc și responsabilitatea noastră e mare. Totuși, cred că principalele favorite sunt Rapid, Petrolul și Univeritatea Cluj. Mai sunt FC Argeș, Gloria Buzău, dar și alte formații, poate chiar și Turris Oltul Turnu Măgurele”, ne-a declarat Laszlo Balint.

În prima etapă a sezonului, UTA va juca sâmbătă, de la ora 13.00, pe teren propriu, cu Dunărea Călărași.

FOTO: Facebook Balint Laszlo


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare