Sport

Brașoveanul Isăilă, VICTORIE MARE în Emiratele Arabe Unite!

 

Astăzi, în etapa a 12-a din prima ligă fotbalistică a Emiratelor Arabe Unite (EAU), Baniyas FC, echipa antrenată de brașoveanul Daniel Isăilă, a jucat cu Al-Ahli Dubai, una dintre forțele campionatului, o grupare solidă din toate punctele de vedere.

Ambiționându-se după eșecul de acum câteva zile (Brașoveanul „Isă”, CADOU AMAR de Crăciun), trupa lui „Isă” a învins clar, cu scorul de 4-1, pe contul de Facebook al „celeștilor” scriindu-se: „Victorie mare în acest final de an”.

Astfel, Baniyas FC a acumulat 15 puncte, ocupând locul 11 în clasament, în timp ce Al-Ahli Dubai (20 p) a căzut pe ultima poziție a podiumului. 

De remarcat că Daniel Isăilă nu a stat pe bancă, el fiind testat, ieri, pozitiv cu noul coronavirus. Este izolat la domiciliu, starea sa de sănătate fiind bună.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] FC, echipa antrenată de brașoveanul Daniel Isăilă (foto), a jucat cu Al-Jazira în etapa a 4-a din prima ligă fotbalistică a Emiratelor Arabe […]

Back to top button