Sport

Brașoveanul Isăilă, VEDETĂ în Emiratele Arabe Unite!

 

Antrenorul Daniel Isăilă este, realmente, pe val cu Baniyas FC, impresionând atât în Emiratele Arabe Unite, cât și în lumea arabă, unde cota sa a „explodat” pur și simplu în ultimele luni.

Brașoveanul i-a preluat în vară pe „Sky Blues”, având drept obiectiv o clasare în top 6 la sfârșitul sezonului, dar acum, cu 4 etape înainte de final, este lider cu Baniyas, în fața mult mai bine cotatelor grupări Al-Jazira, Sharjah, Shabab Al-Ahli ori Al-Ain, cu bugete considerabil superioare.

Baniyas are 5 meciuri câștigate consecutiv în campionat și o singură înfrângere în ultimele 15 partide, comentatorul Pedro Correia precizând pentru Arab News: „De când a început sezonul, am crezut că «Sky Blues» va fi surpriza, dar într-un fel în care ar fi, cumva, printre primele șapte, poate ar prinde al patrulea loc… Niciodată nu mi-am imaginat, însă, că va ajunge în această postură, de nr. 1”.

Sursa citată a subliniat că Isăilă a schimbat-o pe Baniyas, atât în apărare – cu cea mai bună defensivă din ligă, cât și în atac, al doilea ca eficiență, după Al-Jazira, punctul forte fiind trio-ul ofensiv sud-american, unde sclipește brazilianul Joao Pedro, împrumutat de la Al-Dhafra.

„În vară, aveam pe lista noastră doi atacanți și negociam cu ei, dar când a venit ocazia să-l împrumutăm pe Joao Pedro de la Al-Dhafra, am cerut administrației să facă tot posibilul să reușească mutarea. Îl știam din Arabia Saudită. Brazilianul în vârstă de 27 de ani este un atacant complet, pentru mine fiind jucătorul-cheie în angrenaj. El a marcat 16 goluri din 20 de meciuri disputate”, a punctat Isăilă, completând: „Dar, tot lotul a făcut o treabă grozavă, munca în echipă fiind secretul forței noastre”. 

În cazul în care Baniyas FC va cuceri titlul în Emiratele Arabe Unite, va fi o performanță istorică, a precizat, la unison, presa din Golf.

„Nu este ușor. Presiunea este enormă, dar nu numai pentru noi. Avem fotbaliști tineri, fără prea multă experiență la acest nivel, însă compensăm prin entuziasm și spirit. Nu renunțăm niciodată, luptăm până la capăt și asta s-a observat în meciurile noastre. Acest lucru ne dă încredere. Orice se poate întâmpla”, a adăugat „Isă” pentru sursa citată, aflat în fața performanței carierei, am putea spune. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button