Sport

Brașoveanul Isăilă și… SUFERINȚA!!!

 

Reprezentativa de fotbal Under 21 a României s-a întors din stagiul efectuat în sudul Spaniei cu două înfrângeri: 1-5 cu formația similară a Rusiei și 0-2 cu Danemarca U20.

Selecționerul micilor „tricolori”, Daniel Isăilă, aflat la prima acțiune cu această echipă națională, a declarat pentru Dolce Sport la revenirea în țară: „Suferim mult din punct de vedere al organizarii defensive, în special. Avem probleme destul de serioase la nivel de linei de fund, dar suntem la început de drum. Au fost și lucruri pozitive, eu sunt optimist. Am vazut jucători cu calități deosebite”.

„Isă” a menționat că „primul pas” a fost făcut cu stângul, aminitind de beția din avion a celor patru jucători dinamoviști (Nedelcearu, Dudea, Patrick Petre, Vlad Olteanu), care au fost trimiși în România cu prima ocazie: „A fost un risc asumat. La început îmi făcusem planurile în așa fel încât doi, poate trei dintre ei ar fi fost titulari în primul amical”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare