Sport

Brașoveanul Isăilă și… NOROCUL ultimului minut!

 

Baniyas FC, echipa antrenată de brașoveanul Daniel Isăilă, a disputat, joi seară, meciul din deplasare cu Al-Wahda, după ce în prima etapă a campionatului din Emiratele Arabe Unite (EAU) a pierdut cu 0-1, gol marcat în prelungiri, disputa cu Al-Wasl.

De această dată, Baniyas a remizat, 1-1, reușita trupei lui „Isă” fiind, de fapt, un autogol, venit în minutul 90. Pentru gazde a înscris brazilianul Joao Pedro, cel ce în sezonul trecut fusese sub comanda tehnicianului brașovean.

Înaintea acestei confruntări, Daniel Isăilă a vorbit, într-o conferință de presă, despre greșelile de arbitraj îndreptate împotriva formației pe care o pregătește: „Din fire, nu-mi place să vorbesc despre arbitri, dar nu trebuia să pierdem în fața lui Al-Wasl, deoarece am fi meritat să primim o lovitură de pedeapsă foarte clară… Nu este prima dată, Baniyas a suferit mult în sezonul trecut din cauza erorilor de arbitraj, care au afectat serios rezultatele echipei”.

După două runde disputate în prima ligă din EAU, Baniyas FC ocupă locul 9 în clasament, cu un punct, golaveraj 1-2. Trei echipe au câte 6 puncte, Al-Ain fiind lider, datorită golaverajului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare