Sport

Brașoveanul Isăilă, OFERTĂ FABULOASĂ! / UPDATE. Rezultat mare pentru antrenorul nostru!

 

UPDATE. Astăzi, într-un meci contând pentru etapa a 10-a a primei ligi din Emiratele Arabe Unite, Baniyas, formația pregătită de brașoveanul Daniel Isăilă, a învins liderul, Al-Sharjah (23 p), cu scorul de 1-0. Prin urmare, Baniyas a acumulat 19 puncte, urcând pe locul 4 în ierarhie.

………………………………………………………………………………………………….

Antrenorul brașovean de fotbal Daniel Isăilă a devenit un nume respectat în zona Golfului, astfel că, foarte probabil, va pleca de la Baniyas FC, din Emiratele Arabe Unite, dând curs unei propuneri „beton” din punct de vedere financiar, de circa 2 milioane de dolari pe an.

Site-ul saudi24news.com a relatat că „Isă” ar fi viitorul antrenor al echipei Al-Nassr Riyadh, una dintre formațiile cu pretenții din Arabia Saudită care în acest moment traversează o perioadă de criză, asta deși, la un moment dat, Dan Petrescu era favorit în a-l înlocui pe portughezul Rui Vitoria. 

Pe de altă parte, potrivit aceleiași surse, Isăilă i-ar fi cerut președintelui lui Al-Nassr, Safwan Al-Suwaiket, să-i prelungească angajamentul play-maker-ului marocan Noureddine Amrabet (33 de ani).

În acest moment, Baniyas FC, gruparea pregătită de Daniel Isăilă, se află pe locul 5 în prima ligă din EAU, cu 16 puncte acumulate în 9 runde, lider fiind Al-Sharjah – 23 p.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare