Sport

Braşoveanul Isăilă MONITORIZEAZĂ peste 60 de jucători!!!

 

Numit recent selecţioner al reprezentativei de fotbal Under 21 a României, braşoveanul Daniel Isăilă a analizat – într-un interviu apărut pe FRF TV – şansele de calificare ale echipei ce o antrenează la turneul final al Europeanului de peste doi ani, care va fi organizat în Italia.

Se ştie, selecţionata de tineret a României este în grupa preliminară cu Portugalia, Elveția, Țara Galilor, Bosnia-Herțegovina și Liechtenstein. La turneul final se califică prima clasată din cele 9 grupe preliminare, în timp ce patru ocupante ale locurilor secunde vor disputa un baraj în dublă manșă.

„După calculul hârtiei și după ultimele rezultate la nivel de echipe naționale, Portugalia pornește ca favorită. În prezent, însă, nu mai putem vorbi de meciuri și grupe ușoare, fotbalul s-a echilibrat. Va depinde mult de forma de moment, de încrederea jucătorilor la ora meciului”, a relatat „Isă”, care a mai spus că el şi staff-ul său tehnic (Florin Constantinovici şi Nicolae Constantin – antrenori secunzi, Eugen Anghel – responsabil cu pregătirea portarilor şi Bogdan Merişanu – preparator fizic) monitorizează peste 60 de jucători pentru a se putea baza pe cei mai buni în această campanie de calificare.

Primul meci al „tricolorilor” pregătiţi de Daniel Isăilă în competiţia menţionată va avea loc în Liechtenstein, pe 13 iunie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button