Sport

Brașoveanul Isăilă l-a făcut K.O. pe Reghecampf! REACȚIILE fanilor… / UPDATE. DEMISIE!

 

UPDATE. Laurențiu Reghecampf a demisionat. Va reveni la FCSB?

Anamaria Prodan, soția lui Laurențiu Reghecampf, a relatat la Digisport: „Laurențiu le-a cerut celor de la club să-l lase să plece, pentru că își dorea o nouă provocare. Conducerea lui Al-Wasl a fost de acord cu cerința lui, astfel că despărțirea s-a produs fără probleme”.

……………………………………………………………………………………………..

În runda inaugurală a primei ligi fotbalistice din EAU, Baniyas, formația antrenată de Daniel Isăilă, a spulberat-o pe Al-Wasl, trupa pregătită de Laurențiu Reghecampf, chiar pe terenul acesteia – vezi: Brașoveanul „Isă”, SURPRIZĂ COLOSALĂ! Vezi pozele și un gol fabulos…

Fanii celor de la Baniyas au fost în extaz în urma acestui succes nescontat. De pildă, Anwar Albadany a scris pe pagina de Facebook a clubului: „E pentru prima dată când m-am bucurat de această reprezentație a lui Baniyas; de mult timp nu am văzut un astfel de meci. Cel mai important lucru este să continue pe aceeași linie”.

La Al-Wasl, însă, suporterii l-au făcut praf pe „Reghe”, cerându-i demisia. Iată câteva comentarii de pe rețelele de socializare: „Acest antrenor eșuat trebuie să plece”; „Discursul antrenorului e motivul declinului”; „Echipa pierde cu 4-1 și antrenorul spune că e stabilitate…”; „Reghecampf nu a oferit nimic de când e antrenor la Al-Wasl”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare