Sport

Brașoveanul „Isă”, câtă NEȘANSĂ! La un singur pas de grupele Ligii Campionilor Asiei…

  • isaila_14.png
 

Baniyas FC, echipa din Emiratele Arabe Unite antrenată de brașoveanul Daniel Isăilă, a ratat, în această seară, calificarea în grupele Ligii Campionilor Asiei la fotbal.

Trupa lui „Isă” a pierdut, pe teren propriu, în play-off-ul competiției, în fața formației FC Nasaf din Uzbekistan, cu scorul de 0-2. Golurile au fost marcate de Nassrulaev în minutul 27, după un contraatac ca la carte, și Khuain, în minutul 75, care a tras imparabil, sub transversală, din mijlocul careului. Putea fi 0-3 în minutul 90+3, după un alt contraatac tăios, dar portarul lui Baniyas FC s-a opus. Comentatorul televiziunii din EAU a dat verdictul: „Tiki-taka Uzbekia”.

Per ansamblu, Baniyas a dominat partida, având posesia 54-46% și o perioadă excelentă între minutele 5 și 15, când a ratat trei ocazii imense. Oaspeții au stat foarte bine în apărare, impunându-și tactic supremația, iar la final au sărbătorit, împreună cu grupul lor de suporteri, o frumoasă performanță.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare