Sport

Brașoveanul Ionel Ganea, un nou ANGAJAMENT…

 

După o perioadă destul de lungă în care a stat pe tușă, antrenorul Ionel Ganea și-a găsit angajament.

Astfel, așa cum a informat Digi Sport, fostul atacant făgărășean, care a trecut în carieră și pe la FC Brașov, va ocupa postul de director tehnic la Dunărea Călărași, care are 6 puncte acumulate după 3 etape în Liga 2.

„Ganezul”, în vârstă de 47 de ani, va colabora, astfel, cu Cristi Pustai, care este antrenor principal.

Într-un interviu acordat, recent, pentru postul de televiziune citat, fostul internațional român a declarat, printre altele: „Nu se începe fotbalul din lux, se începe greu, cum am început și eu. La Făgăraș, antrenorii ne dădeau să jucăm cu tabla de la burlanele caselor în loc de apărătorile de sub jambiere. Totul e să vrei să ajungi fotbalist. Îmi mai doresc să ne calificăm la Euro și băiatul meu, George (atacant la Viitorul Constanța și în Naționala de tineret – n.r.) să mă depășească”.

Altfel, ca o noutate, a fost demis și primul antrenor din actuala stagiune a Ligii 2, este vorba de Adrian Falub, de la Universitatea Cluj.

CITEȘTE ȘI: Gabi Tamaș, APROAPE DE…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button