Sport

BRAȘOVEANUL Ion Țiriac, în presa din Croația. „Nadal, Federer și Djokovic se pot ascunde în fața celui mai bogat tenismen din istorie”

 

Brașoveanul Ion Țiriac este protagonistul unui material apărut în presa din Croația.

100posto.hr a notat că Ion Țiriac este cel mai bogat jucător de tenis din istorie, cu o avere de peste un miliard de euro, la care cei mai valoroși jucători ai momentului pot doar visa.

„După ce Rafael Nadal a ridicat trofeul la Roland Garros pentru a 12-a oară, a câștigat 2,25 milioane de euro, ajungând la aproximativ 160 de milioane de euro. Roger Federer se poate lăuda cu o avere în jur de 400 de milioane de euro, în timp ce Novak Djokovic are aproximativ 175 de milioane de euro. Cei trei se pot ascunde în fața celui mai bogat tenismen din istorie! La un loc nu au averea lui! Acest om este Ion Țiriac, un fost tenismen român cu o carieră fără sclipire, dar plin de bani, ce a reușit să treacă pragul unei averi de peste 1 miliard de euro. Bineînțeles, averea nu a făcut-o din tenis, dar a dezvoltat un imperiu în afaceri”, au scris croații, care au adăugat: „Țiriac a avut un nas fin pentru alte afaceri. A simțit cum căderea Zidului Berlinului va aduce mulți bani din Vestul Europei către România și, prin intermediul legăturilor pe care le avea în Germania, a devenit reprezentantul Metro AG și Mercedes. Banii ulteriori i-a investit într-o bancă, o companie de asigurări, o companie aeriană și o agenție de turism”.

Croații au mai notat și că Țiriac are 35 de copii, trei recunoscuți din relații oficiale ale omului de afaceri, celilalți 32 din relații extraconjugale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare