Sport

Brașoveanul George Colțea – încă un punct în Cupa Mondială / Ce a făcut Ania Caill

Brașoveanul George Colțea – încă un punct în Cupa Mondială.

Dinamovistul născut la Zărnești s-a clasat, astăzi, pe locul 40 în cursa de sprint (10 km) de la Hochfilzen (Austria), contând pentru Cupa Mondială de biatlon. Primii 40 de sportivi punctează în fiecare probă din competiția elitelor.

Se știe, în acest sezon de Cupă Mondială, George Colțea a obținut și un loc 16, în proba individuală (20 km) de la Ostersund – Detalii, AICI.

Brașoveanul George Colțea – încă un punct în Cupa Mondială

Acum, cu o tură de penalizare, George Colțea a sosit cu 2.04.9 minute întârziere în fața câștigătorului, norvegianul Tarjei Boe (24.37.5 – 0 ture penalizare). Podiumul a fost completat cu un alt norvegian Sturla Holm Legreid (+4.9 secunde) și cu suedezul Sebastian Samuelsson (+10.0 secunde). Clasamentul complet – AICI.

Pentru întrecerea de pursuit de mâine, pe lângă George Colțea, s-a mai calificat un performer român. Brașoveanul George Buta a sosit al 50-lea, la 2.23.3 minute în spatele lui Tarjei Boe, cu un foc ratat în poligon. Primii 60 de biatloniști clasați la sprint iau startul la pursuit.

Și Cornel Puchianu a bifat astăzi un rezultat apreciabil. Biatlonistul brașovean de la CSA Steaua a terminat pe locul 36 în proba de 10 kilometri sprint de la Idre (Suedia), din calendarul IBU Cup.

Ania Caill – ultima

La St. Moritz, în Elveția, s-a disputat astăzi primul Super G al sezonului din Cupa Mondială feminină de schi alpin.

Victoria i-a revenit Sofiei Goggia (Italia) – 1.16.63. Cornelia Hütter (Austria, + 0.95 secunde) și Lara Gut – Behrami (Elveția, + 1.02 secunde) au completat top 3.

Ania Caill, sportivă legitimată la Corona Brașov, a fost ultima care a trecut linia de sosire, pe locul 46. A terminat la 10.33 secunde în spatele învingătoarei, acumulând 160.42 puncte FIS.

Brașoveanul George Colțea - încă un punct în Cupa Mondială | MyTex.ro
Brașoveanul George Colțea - încă un punct în Cupa Mondială / Ce a făcut Ania Caill 10


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
4 luni în urmă

[…] de la Hochfilzen, dinamovistul (care a plecat al 40-lea după sprintul de ieri – Detalii, AICI) a terminat pe locul 32, acumulând noi puncte în Cupa […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare