Sport

Brașoveanul Gabi Tamaș SUFERĂ!!!

 

Fundașul central al Stelei nu trece printr-o perioadă tocmai plăcută, având în vedere contraperformanțele echipei „roș-albastre” din ultima vreme, culminând cu eliminarea din Cupa României de la Mioveni.

La Sport.ro, Gabi Tamaș și-a deschis sufletul: „Merg înainte, și eu sufăr. Ce, eu nu sufăr, nu sunt om? Trec peste! Mă gândesc la familie, la prieteni. Până la urmă, fotbalul e un sport, îmi place să joc. N-a inceput și nu s-a terminat fotbalul nici cu Tamaș, nici cu Golubovic, nici cu nimeni. Dacă plec sau sunt dat afară, pun ghetele în cui și fac altceva. Am ajuns sus în fotbal, am jucat unde am jucat, cred că pot să ajung la un nivel înalt și dacă mă apuc de altceva”.

Fotbalistul brașovean a menționat că jucătorii Stelei și-au rezolvat problemele ivite între ei, iar patronul Gigi Becali e liber să spună ce dorește: „Poate, ne mai tremură gleznele și dăm mai tare”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare