Sport

Brașoveanul Gabi Tamaș, SOLUȚIE DE URGENȚĂ?!…

 

În ultima perioadă, fundașul central brașovean, care va împlini poimâine 36 de ani, a avut evoluții sigure la Astra Giurgiu, ca și Constantin Budescu și Denis Alibec de altfel.

Selecționerul Cosmin Contra, ce trebuie neapărat să câștige meciul pe care România îl va juca împotriva Suediei în 15 noiembrie, la București, pe „National Arena”, pentru a spera la calificarea la turneul final Euro 2020 se gândește serios – conform gsp.ro – să-l convoace pe Gabi Tamaș la „dubla” cu nordicii și cu Spania, de la Madrid, pe 18 noiembrie, mai ales că Dragoș Grigore, legitimat la Ludogorets Razgrad, s-a accidentat (leziune la gambă).

Pe lângă tinerii fundași centrali Nedelcearu și Rus, Contra îi are în vedere pentru acest post delicat, pe lângă Tamaș, pe Burcă (CFR Cluj) și Iulian Cristea (FCSB). Dacă Cristi Săpunaru (Denizlispor) s-a retras de la prima reprezentativă din motive păstrate „la secret”…

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare