Sport

Brașoveanul Gabi Tamaș, REGRETE ȘI PLANURI DE VIITOR!!! UPDATE. Părerea lui Cornel Dinu…

 

UPDATE. La Telekom Sport, Cornel Dinu a vorbit despre Gabi Tamaș după prima prestație a acestuia în tricoul Astrei Giurgiu.

„El este, pe undeva, umbra celui pe care îl ştiu eu de la 17 ani când l-am luat de la Braşov. A învăţat mai mult decât fotbal în Anglia, din păcate. Mi se pare uzat în concentrare, mental, nu neapărat fizic. El are o constituţie fizică extraordinară, de-aia îşi permite aceste excese de viaţă. La început, el nu era aşa, nu aveai nici un fel de problemă cu el. Era ca o fată mare, dintr-o familie excepţională, dar nu ştiu unde a intrat diavolul în el. Probabil că în străinătate, pentru că în România nu avea astfel de probleme. Apoi după ce a venit din Franţa, Anglia… A împrumutat obiceiurile englezilor de a petrece imediat după joc şi a bea mai mult decât o bere. Lucrurile s-au schimbat, el nu mai este ce a fost. Nimeni nu mai poate să fie nici ce a fost cu o zi în urmă… Văzând aşa din prestaţia lui, mi-au rămas în minte două momente. Faza de la autogol şi un fault în care el deja dădea nişte semne de slăbiciune în ceea ce priveşte concentrarea. La FCSB făcea nişte gafe în defensivă, la fel şi la Naţională, unde era dezastru. Poziţionarea şi reacţia sunt probleme la el”.

……………………………………………………………………………………………………………….

Fundașul central brașovean în vârstă de 35 de ani a debutat aseară în tricoul Astrei Giurgiu în meciul de pe teren propriu cu Viitorul, contând pentru etapa a 6-a din Liga 1 la fotbal.

Partida s-a încheiat la egalitate, 1-1, golul oaspeților fiind, de fapt, autogolul lui Gabi Tamaș.

Însă, în ciuda acestui fapt, stoperul brașovean a avut o evoluție apreciată, iar la finalul întâlnirii a declarat, potrivit Look TV: „A fost ușor să iau decizia de a reveni în Liga 1. Mă gândesc, însă, oricum să plec iar în străinătate. Termin pe podium sezonul acesta cu Astra și plec din nou afară, poate în Israel iar. Mi-a plăcut foarte mult acolo. Ăsta sunt eu, nu am ce să fac. Îmi dau palme în cap când mă uit în urmă și mai văd ce prostii am făcut”.

Gabi Tamaș a punctat, apoi, referindu-se la Astra Giurgiu, că echipa se va întări când vor reveni Denis Alibec (după accidentarea suferită la genunchi) și Constantin Budescu (se așteaptă semnarea contractului, în urma experienței avute la Al-Shabab Ryadh).

În privința autogolului, Tamaș a menționat în stilu-i caracteristic: „Putea să dea oricine la fel. Dacă mă feream și dădea altul gol? Ce zicea lumea atunci? S-a ferit Tamaș și s-a luat gol”.

La momentul actual, Astra Giurgiu ocupă locul 8 în Liga 1, cu 8 puncte. FC Viitorul se află pe 3 (12 p), lider fiind CFR Cluj (14 p).

Foto: sportspictures.eu


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare