Sport

Brașoveanul Gabi Tamaș, OFERTE din… / Ce promisiune a făcut?!

 

Fundașul central brașovean negociază în aceste zile prelungirea contractului cu Astra Giurgiu, formație care nu are dreptul de a evolua în cupele europene în sezonul viitor, din cauza datoriilor, asta dacă nu cumva va câștiga apelul făcut la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), de la Lausanne.

Anamaria Prodan, impresara lui Gabi Tamaș, a detaliat, chestionată fiind la ProSport Live, despre situația internaționalului nostru: „Deocamdată, Gabi are niste oferte din străinătate și chiar se roagă de el să vină. Eu mi-aș dori tare mult ca el să rămână la Astra. Din Israel sunt ofertele, el a fost și este văzut acolo ca un erou”.

Se știe, în Israel, în afara evoluțiilor extrem de apreciate, Gabi Tamaș a avut și o experiență mai puțin plăcută legată de consumul de alcool, petrecând și câteva zile în spatele gratiilor. 

Conform impact.ro, atunci, Ioana, soția fotbalistului, sătulă de escapadele bahice ale acestuia, ar fi vrut să divorțeze, dar Gabi Tamaș i-a promis că se lasă de băutură.

„Gabi este alt om acum, nu a mai pus gura pe băutură. El este un băiat excepțional, dacă nu pune gura pe alcool. Asta a fost condiția pusă de Ioana. Nu mai suporta nici ea. Era dispusă să îl părăsească definitiv și să își vadă de viața ei. Și-a dat și el seama că și-a distrus cariera din cauza scandalurilor și bețiilor. Dacă se ținea de treabă, ajungea fotbalist mare, mare de tot”, au relatat surse apropiate jucătorului pentru impact.ro. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button