Sport

Brașoveanul Gabi Tamaș – DEZVĂLUIREA patronului Ioan Niculae!!!…

„Nu bea mai mult de o dată pe lună”

 

Astra Giurgiu a învins Dinamo, pe teren propriu, 3-2, sâmbătă seară, Constantin Budescu înscriind două goluri, pentru ca pe finalul disputei contând pentru etapa a 10-a din Liga 1 să fie eliminat (cumul de cartonașe galbene).

Ioan Niculae, finanțatorul grupării din Giurgiu, n-a fost la meci, el aflându-se în Dubai, unde a fost invitat la sărbătorirea zilei de naștere a antrenorului Laurențiu Reghecampf, care a împlinit 44 de ani.

Potrivit gsp.ro, Niculae a spus că Astra are șanse să se bată la titlu în acest sezon, cu Dan Alexa în funcția de „principal”, iar despre fundașul brașovean Gabi Tamaș a declarat: „Este un fotbalist excepțional. E mereu cu cel puțin jumătate de oră înainte de antrenament și mai stă cel puțin jumătate de oră și după. Separă total viața lui personală de fotbal. Mi-a spus că el nu bea mai mult de o dată pe lună și i-am spus că eu așa sunt de acord. I-am spus să nu se vadă la fotbal”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare