Sport

BRAȘOVEANUL Gabi Tamaș, despre Naționala României, Bentley și Dacia!

  • tamas_31.jpg
 

Brașoveanul Gabi Tamaș știe ce trebuie schimbat pentru ca Naționala de fotbal a României să se califice la Campionatul European din 2020. Atitudinea trebuie să fie alta, asta crede fundașul brașovean, care a avut și un sfat pentru noul selecționer, Mirel Rădoi: „Să pună biciul pe jucători”.

Pentru a ajunge la Euro 2020, România trebuie să treacă de un baraj în care se va duela cu Islanda, în semifiale, după care ar urma o finală cu Ungaria sau Bulgaria.

„O să fie un meci dificil cu Islanda; sunt ca suedezii, se bat pentru orice minge. Sunt dezamăgit, am fost și la meciul cu Suedia și am văzut. Păcat, se putea face mai mult. Atitudinea trebuie schimbată, dacă ai un Bentley sau o Dacie, tot acolo te duce. Ăstea sunt niște copilarisme, că nu joc, că joc. Să pună Mirel biciul pe ei, dacă nu salută”, a declarat Tamaș pentru sport.ro.

Gabi Tamaș ar putea fi surpriza lui Mirel Rădoi, selecționerul dorind – se pare – să îl convoace pe fundașul brașovean pentru meciul cu Islanda. 

CITEȘTE ȘI: 

Brașoveanul Gabi Tamaș, ÎNCĂ UN PROCES în Israel!!! ÎN VIZORUL noului selecționer…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare