Sport

BRAȘOVEANUL Gabi Tamaș, de negăsit de aseară. „Suntem foarte îngrijorați. Sperăm din suflet să îl găsim”

 

UPDATE. Conform GSP, Oren Sterling, directorul general al grupării Hapoel Haifa, a anunțat că a primit un telefon de la fundașul brașovean, care i-a transmis că este bine și i-a cerut să le spună celor din familia lui, inclusiv soției, că totul este în regulă.

Gabi Tamaș a trecut peste problemele pe care le-a avut în urmă cu câteva luni, când a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice cu o viteză de 205 km/h și a stat în arestul poliției israeliene timp de șapte zile.

Fundașul brașovean și-a prelungit contractul cu Hapoel Haifa și se părea că totul a reintrat în normal.

În aceste zile, Hapoel Haifa este în cantonament în România. Sâmbătă, israelienii au jucat un amical cu CS Mioveni, câștigat cu 2-0, meci în care Tamaș a fost căpitan. După meci, brașoveanul a primit acceptul clubului să iasă cu mai mulți prieteni, iar de atunci este de negăsit. Conform presei din Israel, reprezentanții clubului au încercat să-l contacteze, dar fotbalistul este de negăsit.

„Noi suntem foarte îngrijorați că nu am dat de Tamaș. Nu știm ce s-a întâmplat. Cei care au avut permisie au putut sta la restaurant până la 1.30 azi-noapte. Am vorbit personal cu el și era în ordine în acel moment. De atunci nu mai știm nimic de el. Vrem întâi să îl căutăm și să știm ce s-a întâmplat cu el, înainte să luăm alte măsuri. România nu e Statele Unite, China sau Rusia. Este o țară mică, dar noi sperăm din suflet să îl găsim. Nu sunt deloc liniștit, dar nu vreau să trag concluzii”, a declarat pentru GSP, Yoav Katz, patronul lui Hapoel Haifa.

Conform cancan.ro, Ioana Tamaș, soția fotbalistului, a declarat: „Habar nu am unde este! Eu sunt cu familia, sunt foarte ocupată. Nu am reuşit nici eu să vorbesc cu el. Dar, ce? Sunt cumva mă-sa? Ce treabă am eu? Este treaba lui ce face! Nu ştiu unde se află acum”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare