Sport

Brașoveanul Gabi Tamaș, AMINTIRI DIN COPILĂRIE

 

Gabi Tamaș a dezvăluit, chestionat fiind la ProSport Live, că ținea cu Steaua atunci când era mic, ca și fratele său de altfel.

„Tata, fiind în Minister (de Interne – n.a.), ținea cu Dinamo, trebuia contrariul lui în casă”, a mărturisit fundașul central brașovean pentru sursa citată.

Iosif Tamaș, tatăl lui Gabi, a fost un apreciat biatlonist la Dinamo Brașov, component și al lotului național. Ulterior, a trecut în Poliție, fiind, la un moment dat, șeful Poliției din Poiana Brașov. Acum este pensionar.

La ProSport Live, Gabi Tamaș a mai spus că Steaua a vrut să-l ia la un moment dat, dar la insistențele tatălui a ajuns la Dinamo, unde s-a atașat de gruparea „câinilor”: „Nu te gândi că eram fanatic cu Steaua, țineam că la momentul respectiv avea succese. Mă mândresc că am jucat la cele mai bune echipe din România”.

Gabi Tamaș și-a început ascensiunea la FC Tractorul Brașov, în liga secundă, pe vremea când antrenor acolo era actualul consilier județean Paul Enache.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button