Sport

Brașoveanul Gabi Tamaș: „A venit Crăciunul?”…

 

Cu Gabi Tamaș (foto) excelent în defensivă, Astra Giurgiu a câștigat cu 1-0 (Alibec) meciul de pe teren propriu cu Universitatea Craiova, disputat duminică seară, și a devenit lider în Liga 1 fotbalistică.

La final, întrebat de faptul că e sărbătoare, pentru că Astra Giurgiu a urcat pe primul loc în clasament, fundașul central brașovean a răspuns – conform www.fanatik.ro: „De ce e sărbătoare? A venit Crăciunul? Mai este până la sfârșit. Suntem pe primul loc datorită faptului că CFR a pierdut, vedem lunea viitoare «care pe care». Nu mai latră alții că au zis nu știu ce despre Astra, să se taie, că veterani? Noi ne vedem de treabă, muncim și la sfârșit vom trage linie, să vedem unde suntem. Întrebați staff-ul de secretul reușitei. Noi intrăm pe teren să jucăm. Dacă veniți la antrenamente să vedeți ce atmosferă este, vă schimbați părerea despre echipă. E meritul tuturor”.

Dacă Gabi Tamaș va continua evoluțiile acestea la nivel înalt, foarte probabil că va fi convocat de selecționerul Mirel Rădoi la prima reprezentativă a României pentru meciul de baraj, din deplasare, cu Islanda, programat în data de 26 martie 2020.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button