Sport

Brașoveanul Eduard Török, PRIMELE PUNCTE pentru… Ungaria în Cupa Continentală!!!…

  • rok.jpg
 

UPDATE. Etapa de Cupă Continentală de astăzi, de la Râșnov, a fost adjudecată tot de săritorul cu schiurile sloven Justin Rok (94.5 + 97 de metri – 236.8 puncte). În top 3 au mai urcat doi norvegieni, Andreas Granerud Buskum și Joakim Aune.

Nici un sportiv român n-a reușit să se califice în manșa secundă (Valentin Cacina a fost al 31-lea), nici săceleanul Eduard Török.

……………………………………………………………………………………………………………..

Săritorul cu schiurile născut în Săcele, care concurează pentru Ungaria începând din acest sezon (se știu motivele…), s-a calificat în manșa secundă a întrecerii de astăzi de la Râșnov, contând pentru Cupa Continentală, acumulând primele sale puncte în această competiție pentru țara vecină.

Pe trambulina HS 97 de metri, Eduard Török a sărit 89 și 91.5 metri, obținând 199.2 puncte. Astfel, s-a clasat pe locul 22, din 52 de sportivi.

Slovenul Justin Rok (98 + 88.5 metri – 228 puncte) a câștigat etapa de Cupă Continentală de astăzi de la Râșnov. Podiumul a fost completat cu austriacul Markus Schiffner și cu polonezul Stefan Hula – (foto 2 Facebook Ski Râșnov).

Primul săritor român din clasament este Valentin Cacina, al 33-lea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button