Sport

BRAȘOVEANUL Edi Grosu, în „galben” în Turul Sibiului

 

Ciclistul brașovean Edi Grosu (Nippo Vini Fantini) a preluat tricoul galben al liderului clasamentului general în Turul Sibiului.
După ce a fost al doilea în prolog, în etapa de joi, Grosu a încheiat pe poziția a treia, fiind întrecut la sprint de Oscar Gatto (Androni Giocattoli-Sidermec) și de Filippo Fortin (GM Cycling Team). Cele patru secunde de bonificație primite de rutierul brașovean l-au ajutat să urce pe prima poziție a ierarhiei generale și să îmbrace tricoul galben. Pe poziția a doua este italianul Davide Rebellin (CCC), la un minut și o secundă, pe locul al treilea fiind slovenul Primoz Rogljic (Adria Mobil), la un minut și 7 secunde în spatele liderului.
Totodată, Grosu este pe prima poziție în clasamentul pe puncte.
„E o dezamăgire că am pierdut etapa, dar mă bucur că am tricoul galben. Obiectivul meu e o victorie de etapă, dar sunt trist că au trecut două runde şi nu am reuşit să îl îndeplinesc. Colegii au muncit mult pentru mine, am făcut diferenţa pe căţărare, în ultimul kilometru m-am dus pe stânga, colegii au lansat sprintul pe dreapta şi am ieşit la 300 de metri, dar nu am mai avut picioare pentru sprint. Căţărărea n-a fost grea, am mers în ritmul meu şi a fost bine. O să onorez tricoul galben, iar în ultima etapă voi fi şi mai motivat să câştig o rundă”, a declarat Edi Grosu, pentru DigiSport.
Astăzi are loc etapa a doua a competiției, între Sibiu și Păltiniș, cu final în ascensiune.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare