Sport

Braşoveanul Daniel Isăilă pleacă la Nyon

 

Reprezentativa de fotbal Under 21 a României își va afla mâine adversarele din preliminariile Campionatului European din 2019, ce va fi găzduit de Italia. România va fi reprezentată la tragerea la sorți de la Nyon de selecționerul Naţionalei Under 21, braşoveanul Daniel Isăilă.

„Tricolorii” au fost repartizaţi în urna C, alături de Ucraina, Norvegia, Rusia, Turcia, Islanda, Grecia, Muntenegru şi Finlanda. Cele 54 de formații participante vor fi împărțite în nouă grupe a câte șase echipe. Se califică direct la turneul final din Italia câștigătoarele grupelor, în timp ce patru ocupante ale locurilor secunde cu cel mai bun punctaj vor disputa un play-off. Echipele care se vor impune în meciurile de baraj merg, de asemenea, la Campionatul European.

Preliminariile vor începe în luna martie a acestui an, urmând să se încheie în noiembrie 2018, o dată cu disputarea meciurilor de baraj. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare