Sport

Brașoveanul Dan Gârtofan RĂMÂNE în lupta pentru titlul național!!! Ce a făcut la Raliul Iașiului?!…

 

Împreună cu copilotul Tudor Mârza, Dan Gârtofan (Skoda România Motorsport) a ocupat locul 2 și în Raliul Iașiului, al 10-lea consecutiv în Campionatul Național de raliuri.

Astfel, „Giri” se menține aproape de liderul clasamentului general, Valentin Porcișteanu.

„Suntem abonați la podiumuri în acest an, și nu numai. Ne bucură foarte mult acest loc doi la Iași, pentru că ne menține acolo, cu șanse la obiectivul pe care l-am urmărit încă de la debutul sezonului. A fost un raliu foarte complicat, cu probe frumoase, dar și selective. Unele aveau o configurație de te «îmbiau» să mergi la limită, astfel că era de ajuns doar un moment de neatenție pentru a avea probleme. Au fost mulți colegi care au abandonat, astfel că am căutat un ritm care să nu ne expună unei ieșiri premature din cursă, dar și care să ne ofere șanse la un loc în top. Mașina a funcționat perfect, la fel și colaborarea cu Tudor, echipa tehnică din nou la înălțime, astfel că nu putem fi decât mulțumiți. Așteptăm cu nerăbdare rundele următoare”, a declarat Dan Gârtofan.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare