Sport

Brașoveanul Covaliu și… ULTIMUL SAMURAI

  • dragulescu_17.jpg
 

COSR a lansat revista sa oficială, „Magazin Olimpic”. Primul număr îl are pe copertă pe gimnastul Marian Drăgulescu, costumat în costum de samurai.

La Tokyo, în 2020, „Marocanul” va participa pentru a 5-a oară la Jocurile Olimpice, sperând să câștige o medalie de aur, singura care-i lipsește din palmares.

Cu această ocazie, brașoveanul Mihai Covaliu, președintele COSR, a declarat: „Sunt foarte fericit și bucuros precum un copil care a primit cadoul visat cu ocazia sărbătorilor. Și sunt de două ori fericit pentru că pot să împart acest cadou cu toți colegii mei din sport și nu numai. Sunt momente și clipe în viața noastră în care imaginile fac cât o mie de cuvinte. Marii campioni ai sportului romanesc sunt nemuritori prin ceea ce au lăsat moștenire generațiilor care i-au urmat. Poveștile lor, imaginile victoriilor istorice ni s-au întipărit în minte. Fac parte din patrimoniul românesc și universal. Acest «Magazin Olimpic» se dorește a fi casa campionilor din trecut, de azi, precum și a celor care vor veni”.

„Magazinul Olimpic”, tipărit trimestrial, are 120 de pagini și este gratuit.

Foto: Facebook COSR


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button