Sport

Brașoveanul Covaliu, despre NOUL ECHIPAMENT al olimpicilor români!!! În pole-position este o marcă surpriză!!!

 

Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), a declarat că delegațiile olimpice ale României nu vor mai avea parte de un echipament precum cel de la Rio 2016, mult sub standardele calitative acceptate.

„M-a întristat ce s-a petrecut la Rio cu echipamentul. Nu vreau să lovesc în nimeni , dosarul va descâlci ce s-a întâmplat (este încă în cercetare la IGPR – n.r.), dar pot spune clar că așa ceva nu se va mai întâmpla la echipa României cât timp stau pe acest scaun”, a declarat „Cova” pentru tolo.ro.

Fostul mare scrimer brașovean i-a destăinuit jurnalistului Cătălin Tolontan că firma Kappa este istorie, iar „noul echipament nu ne va costa nimic! Împreună cu alți oameni din COSR, inclusiv cu cei care răspund de sporturile de iarnă, am fost în China, la firma Peak, care are contracte cu 11 comitete olimpice naționale. Suntem avansați în negocieri”.

Covaliu a mai menționat că Peak a fost inițial fabricant pentru Nike, având o calitate ridicată a produselor. La Rio, anul trecut, delegațiile Noii Zeelande și Sloveniei, printre altele, s-au afișat cu Peak.

O altă marcă luată în calcul de COSR este 4F, care îmbracă olimpicii polonezi și care se remarcă printr-un design deosebit.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare