Sport

Brașoveanul Cătălin Fercu ar putea fi omul meciului în disputa cu Franța. LIVE TEXT de la ora 22.00

 

Brașoveanul despre care vorbește toată lumea înaintea partidei de rugby cu Franța, din cadrul grupei D, este Cătălin Fercu. Sportivul poate doborî astăzi, pe Stadionul Olimpic din Londra, recordul de încercări marcate pentru naționala României.

Cunoscut drept cel mai inventiv rugbyst român din ultimul deceniu, Cătălin Fercu evoluează în prezent la formația Saracens din Anglia. În iunie 2006, pe Stadionul Cotroceni, Fercu le-a marcat un eseu„cocoșilor galici”, din poziție de aripă.

În prezent, Cătălin Fercu este la egalitate cu Gabriel Brezoianu, fiecare având câte 28 de eseuri date pentru echipa României.

Miercuri, 23 septembrie, de la ora 22.00, mytex.ro transmite LIVE TEXT primul meci al naționalei României în cadrul Cupei Mondiale de Rugby 2015.

HAI ROMÂNIA!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Mihai Macovei, căpitanul naționalei României, s-a antrenat pe terenul oficial de joc. Sunt pregătiți Stejarii să învingă Cocoșii Galici? LIVE TEXT de la ora 22.00

Partida dintre Stejari și „Cocoșii Galici” va fi condusă de doi africani și un argentinian. LIVE TEXT de la ora 22.00

CM de Rugby 2015. România dispută astăzi, împotriva Franței, primul meci din cadrul Cupei Mondiale de Rugby. LIVE TEXT de la ora 22.00

CM de Rugby 2015. Din 51 de meciuri disputate împotriva Franței, naționala României a câștigat doar opt. Vezi palmaresul întâlnirilor dintre cele două echipe

CM de Rugby 2015. Vezi primul XV al României pentru meciul cu Franța și cele 13 schimbări făcute de Philippe Saint-Andre în echipa „cocoșilor”

Primii frați din rugbyul românesc ce vor evolua la Cupa Mondială, Andrei și Valentin Ursache


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button