Sport

BRAȘOVEANUL care o ajută pe Simona Halep cu sfaturi!!! „E DUR”!!!

  • tiriac_9.jpg
 

Simona Halep se va confrunta luni cu Cori Gauff, americanca de 15 ani care face senzație la Wimbledon, în optimile de finală ale Grand Slam-ului londonez. Organizatorii au anunțat că meciul este al doilea de pe terenul 1, după disputa dintre Serena Williams și Carla Suarez Navarro, care va începe la ora 15.00 (în România).

Într-o ultimă conferință de presă susținută la Wimbledon, Simona Halep a vorbit și despre Ion Țiriac, omul de afaceri născut la Brașov – actualmente și președinte al Federației Române de Tenis: „Nu este antrenorul meu, dar mereu are opinii despre jocul meu și este alături de mine mereu. Acum nu mai e la Londra, a plecat. E foarte bine să îl am lângă mine, îmi dă încredere… Este foarte dur atunci când îmi dă sfaturi. E uimitor modul în care își pune energia în sfaturile pe care mi le dă la antrenamente și în carieră. E dur prin felul în care vorbește. Zice: «Dacă joci așa, o să câștigi! Dacă nu joci așa, o sa pierzi»”.

CITEȘTE ȘI: WIMBLEDON. Simona Halep, on fire. Românca e în săptămâna a doua, după o demonstrație de forță cu Azarenka. UPDATE. Următoarea adversară, o puștoaică de 15 ani

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button